Airco voor bedrijven

Op warme dagen zal ook de temperatuur binnenin een gebouw al snel stijgen. Een airco biedt hiervoor de geschikte oplossing. Bovendien zal een airco de lucht niet enkel koelen, maar kan het systeem ook de luchtvochtigheid sturen. Reden te meer dus om ook in uw bedrijf een airco te laten installeren. In wat volgt vertellen we u meer over de voordelen van een airco installatie in een bedrijf, de aandachtspunten en de verdere mogelijkheden.

Waarom airco in een bedrijf?

Een optimaal binnenklimaat is niet alleen belangrijk in een woning: ook op de werkvloer is dit cruciaal. Een gezond en aangenaam klimaat, onder andere met de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad, zal mee de productiviteit van uw werknemers beïnvloeden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat té hoge temperaturen nefast zijn voor de concentratie. Bovendien zullen ook klanten een optimaal binnenklimaat zeker kunnen appreciëren. Door een airco aan te kopen investeert u dus niet zomaar in een klimatisatiesysteem: u investeert tegelijk in het rendement van uw bedrijf.

Waarom airco in een bedrijf?

Aandachtspunten voor airco in een bedrijf

Wilt u een airco laten plaatsen in uw bedrijf, ga dan op zoek naar een vakman met de nodige ervaring, zoals Air Service Center. Indien een airco slecht geplaatst wordt kan dit namelijk hinder veroorzaken voor de personen die zich dagelijks in het gebouw bevinden, bijvoorbeeld in de vorm van een tochtgevoel. Om dit te voorkomen moet er rekening gehouden worden met verschillende parameters. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we bij Air Service Center waar we op moeten letten en stemmen we elke airco installatie perfect af op de ruimte die gekoeld moet worden. Aarzel niet en contacteer ons indien u hier graag meer over te weten wil komen.

De mogelijkheden van een airco.

De mogelijkheden van een airco

Maakt u in uw bedrijf al gebruik van luchtverwarming, dan kan Air Service Center deze makkelijk uitbreiden tot een airco. Zo kan u niet enkel verwarmen, maar ook koelen met éénzelfde systeem. Indien u kiest voor een airco met warmtepomp kan het koelproces trouwens ook worden omgekeerd, waardoor u met de airco tevens kan verwarmen. Of misschien beschikt u al over een ventilatiesysteem? Ook dit kan u laten uitbreiden tot een airco, omdat deze (mits lichte wijzigingen) dezelfde ventilatiekanalen en -roosters kan gebruiken.

Optimaliseer de lucht in uw bedrijf met een airco

Air Service Center is gespecialiseerd in systemen voor klimaatbeheersing op maat. Wilt u de lucht in uw bedrijfsgebouw dus optimaliseren via een airco, neem dan contact op met ons. Wij geven een antwoord op al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden en de prijs voor een airco in uw bedrijf. Contact opnemen kan via telefoon (016/550.540) of via e-mail op asc@AirService.be.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be