Combinatie luchtverwarming

Wie reeds beschikt over luchtverwarming kan deze makkelijk laten uitbreiden tot een airconditioning of een aanvullende warmtepomp. Op die manier kunt u met één enkel systeem koelen en verwarmen tegelijk. Ook wanneer u niet beschikt over een luchtverwarming kunt u verwarmen met uw airco. In de nieuwste airco's is namelijk een warmtepomp geïnstalleerd waardoor het proces van verwarmen en koelen naar wens kan worden omgekeerd. Niet enkel in de zomer, maar ook in de winter kan een airco van Air Service Center dus voor een aangenaam binnenklimaat zorgen!

Wie reeds beschikt over luchtverwarming kan deze makkelijk laten uitbreiden tot een airconditioning of een aanvullende warmtepomp.

Combinatie luchtverwarming en airco

Door het inbouwen van een topkoeling in uw luchtverwarming gaat het systeem de onaangename, warme lucht in uw woning wegnemen op hete zomerdagen. Het plaatsen van een luchtkoelinstallatie zal de binnenlucht op een aangename temperatuur en vochtigheidsgraad brengen, waardoor een ruimte sowieso beter zal aanvoelen. Het is ook mogelijk om deze topkoeling pas in een latere fase te laten plaatsen, aangezien de koelbatterij zeer eenvoudig in de luchtverwarmer kan worden ingebouwd en aangesloten op een buitenunit.

Airco met warmtepomp

Een airco koelt normaal de binnenlucht en voert de warmte naar buiten af. Bij een airco met warmtepomp kunt u dankzij een omkeerventiel dat proces omdraaien: de airco gaat binnen verwarmen en de koude lucht naar buiten afvoeren. Een warmtepomp is bovendien een energiezuinig apparaat omdat het warmte gaat onttrekken aan natuurlijke elementen zoals de aarde, het water of de lucht. Dat is niet enkel een voordeel voor uw portefeuille, maar ook voor het milieu.

 

Airco en verwarming in één dankzij Air Service Center

Wilt u het binnen lekker warm hebben terwijl het buiten vriest? Of juist lekker fris tijdens de heetste momenten van de zomer? Daar kan Air Service Center voor zorgen! Zo kunt u onze luchtverwarming eenvoudig uitbreiden tot een volledige airco, en kunt u dankzij een airco met warmtepomp ook verwarmen. Omdat alles steeds geïntegreerd kan worden in één systeem is dit een zeer budget-, milieu- én gebruiksvriendelijke oplossing. Wilt u graag meer weten over luchtverwarming met airco of airco met warmtepomp? Kom dan snel eens langs bij Air Service Center!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be