Combinatie ventilatie

Omdat we vandaag de dag veel tijd binnenshuis doorbrengen is het van het grootste belang dat de lucht in uw woning gezond is. Goede ventilatie is daarom onmisbaar. Om er zeker van te zijn dat uw woning goed geventileerd wordt, kunt u kiezen voor een ventilatiesysteem van Air Service Center. Dankzij een ventilatiesysteem zullen uw comfort en levensatmosfeer aanzienlijk verbeteren. Bovendien kunt u een ventilatiesysteem laten uitbouwen tot een volledige airco. Op die manier kunt u genieten van gezonde en koele lucht in uw woning, ook op warme zomerdagen. Lees snel verder om te ontdekken hoe Air Service Center u hierbij kan helpen!

Ventilatie en airco in één: alleen maar voordelen

Ventilatie in uw woning of op kantoor is onontbeerlijk. Daarom kunt u ervoor kiezen om een ventilatiesysteem van Air Service Center te laten installeren. Bovendien kunt u dit ventilatiesysteem verder laten uitbouwen tot een airconditioning. Dit kunt u meteen laten doen of pas later. Doordat de airco, mits lichte wijzigingen, de ventilatiekanalen en -roosters kan gebruiken van het ventilatiesysteem is dit niet enkel kostenbesparend maar ook zeer onopvallend. De kanalen kunnen namelijk geplaatst worden in de kelder, kruipkelder of in volle grond. Zo dienen er geen binnenunits voorzien te worden in elke te koelen kamer, wat naast het esthetische voordeel eveneens een grote kost bespaart in de aankoop van het aircosysteem. Bovendien zal, in tegenstelling tot een gewone airco, een ventilatiesysteem de koele lucht gelijkmatig over elke te koelen ruimte verspreiden.

 

Ventileren en koelen in één danzkij Air Service Center

Om op hete zomerdagen te kunnen genieten van gezonde, koele binnenlucht kunt u ervoor kiezen om uw ventilatiesysteem uit te breiden tot een volledige airco. Omdat de airco gebruik maakt van dezelfde ventilatiekanalen en roosters is deze uitbreiding slechts een kleine ingreep. Bent u op zoek naar een airco specialist die u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Air Service Center aan het juiste adres.

Ventilatie en airco in één: alleen maar voordelen.
Dankzij onze jarenlange ervaring in luchtbehandeling kunt u bij ons terecht voor zowel professioneel advies als een plaatsing volgens de wetten van het vakmanschap. Wij integreren een luchtbehandelingssyteem naadloos in uw interieur en passen ons aan elke situatie aan volgens uw wensen. Air Service Center staat niet voor niets voor klimaat op maat!
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be