Gezond genieten met airco

Wanneer de temperatuur binnenshuis oploopt is dat niet altijd aangenaam voor de bewoners. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor dit probleem. Zo kunt u kiezen voor zonwering in de vorm van screens of rolluiken, of voor een airconditioning. In tegenstelling tot zonwering is een airco makkelijk te installeren en kunt u deze ook zonder probleem laten plaatsen in een bestaande woning. Wilt u graag een airco in huis? Lees dan snel verder en ontdek wat Air Service Center voor u in petto heeft!

Airco voor een ideaal binnenklimaat

De letterlijke vertaling van airconditioning is luchtbehandeling. Het hoeft u dan ook niet te verbazen dat u met een airco meer kunt dan enkel koelen. Aircosystemen kunnen ook verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen en filteren. Op die manier zorgt een airco niet alleen voor een aangename temperatuur maar ook voor gezonde lucht binnenshuis. Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad kunt u beter presteren, bent u productiever en kunt u makkelijker nadenken. Bovendien maakt een constant klimaat het verblijf in een ruimte heel wat aangenamer.

 

Verwarmen en koelen met airco in huis

Naast koelen kunt u dus ook verwarmen met airco. Daarvoor heeft u een zogenaamde warmtepomp nodig. Normaal gezien koelt een airco de binnenlucht en wordt de warmte naar buiten via de buitenunit afgevoerd. Bij een warmtepomp kunt u dankzij een omkeerventiel dat proces omdraaien: de warmtepomp gaat dus binnen verwarmen en de koude lucht naar buiten afvoeren.

Verwarmen en koelen met airco in huis.

Air Service Center, uw airco specialist

Met airco kunt u verwarmen en koelen, de luchtvochtigheid in uw woning beheersen en de lucht ook filteren. Airco zorgt dus voor meer comfort in je huis én een betere luchtkwaliteit. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle en betaalbare airco installatie? Of naar een ervaren installateur die u wegwijs maakt in de wereld van de aircosystemen? Dan bent u hier aan het juiste adres, want Air Service Center is als het ware een airco specialist. Voor meer info, de prijs van een airco of een offerte kunt u ons dan ook steeds vrijblijvend contacteren. Bij Air Service Center zit u goed!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be