Allergie en stof

Wanneer we thuiskomen willen we graag op een aangename en comfortabele manier kunnen genieten van onze woning. Daarom is gezonde lucht binnenshuis erg belangrijk. Voor wie last heeft van allergieën krijgt de term "gezond wonen" echter nog een extra bijklank. Zo kan lucht die bijvoorbeeld veel pollen of stof bevat, iemand het leven behoorlijk zuur maken. Wie last heeft van allergieën kan daarom kiezen om een luchtverwarmingssysteem met ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie en luchtzuivering in huis te halen. Air Service Center is dé referentie voor luchtbehandelingssystemen voorzien van ventilatie, luchtzuivering en verwarming.

Een geschikt verwarmings- en ventilatiesysteem voor uw woning vinden

Verwarmen en ventileren met luchtzuivering is dus heel belangrijk wanneer u last heeft van allergieën. Het openzetten van de ramen is echter niet bevorderend om stuifmeel van bomen en planten uit uw woning te houden. Enkel een aangepast en permanent werkend verwarmings- en ventilatiesysteem met luchtzuivering kan uw allergieklachten verhelpen. Wanneer uw woning beschikt over een natuurlijk ventilatiesysteem type A of type C, komt de buitenlucht ongefilterd en onverwarmd uw woning binnen. Wanneer u kiest voor een mechanisch ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, gekoppeld aan uw verwarming, worden dankzij het ventilatiesysteem de schadelijke stoffen afgevoerd naar buiten en wordt er ter vervanging van deze lucht verse buitenlucht gefilterd en verwarmd binnengevoerd. Wilt u de buiten- en binnenlucht dus wél laten filteren, dan kunt u kiezen voor een mechanisch ventilatiesysteem met luchtzuivering en verwarming van Air Service Center om uw woning te ventileren, te verwarmen en te filteren.

 

Luchtzuivering van Air Service Center

Wanneer u kiest voor luchtverwarming met een geïntegreerd mechanisch ventilatiesysteem en filtersysteem van Air Service Center, zal dit zorgen voor een luchtzuivering tot 95%, voldoende zuurstof én de verwarming van uw woning. Wie nog meer zekerheid inzake luchtzuivering wil, kan kiezen voor een elektrostatische filter die tot 99% van de lucht filtert en vrijmaakt van stof, pollen, bacteriën en huisstofmijt.

Enkel een aangepast en permanent werkend verwarmings- en ventilatiesysteem met luchtzuivering kan uw allergieklachten verhelpen.
Het onderhoud van dit totaalsysteem behelst het regelmatig schoonmaken of vervangen van de filter. In vergelijking met alle stof, pollen, bacteriën en huisstofmijt die anders vrij spel krijgen in uw woning, is dit echter slechts een onbeduidende klus. Of het nu gaat over uw woonruimte, burelen of een werkruimte, Air Service Center kan u een gepast voorstel maken om deze ruimtes goed te ventileren en te verwarmen, en tegelijkertijd vrij te maken van stof, pollen, bacteriën en andere boosdoeners.
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be