Altijd een perfect binnenklimaat

Of het nu zomer, winter, ochtend of avond is, iedereen wil graag kunnen genieten van een aangename temperatuur binnenshuis. Zo kunt u tijdens een warme zomer de hulp inschakelen van airconditioning terwijl u in de winter de verwarming kunt aanzetten. Naast het behouden van de juiste temperatuur is het voor uw comfort ook belangrijk dat de lucht in uw woning zuiver is. Wie last heeft van allergie kan daarom kiezen voor extra luchtzuivering, om zo het binnenklimaat van zijn woning te optimaliseren. Door onze almaar drukker wordende levensstijl is het echter niet altijd even evident om continu een aangenaam binnenklimaat te behouden. Daarnaast wordt het ook moeilijk wanneer u meerdere apparaten, zoals de verwarming, de airconditioning én het toestel voor luchtzuivering, moet gaan bedienen. Daarom is Air Service Center gespecialiseerd in klimaatbeheersing op maat, zodat u thuis een perfect binnenklimaat kunt creëren en dus optimaal tot rust kunt komen.

Om op elk moment een perfect binnenklimaat te kunnen creëren, is het belangrijk dat u kiest voor een intelligent en flexibel systeem, zoals luchtverwarming.

Luchtverwarming: een intelligent systeem

Om op elk moment een perfect binnenklimaat te kunnen creëren is het belangrijk dat u kiest voor een intelligent en flexibel systeem, zoals luchtverwarming van Air Service Center. Besluit u plots om een avondje uit in te ruilen voor een gezellig avondje thuis, maar was de verwarming al wat lager gezet? Geen probleem, want dankzij luchtverwarming zal u het binnenklimaat snel terug op peil kunnen brengen. Dit systeem kan in al uw snel wisselende behoeftes voorzien en in een mum van tijd omschakelen tussen verschillende temperaturen. Wanneer u bijvoorbeeld voor vloerverwarming kiest, dan kunt u uw woning veel minder snel tot de gewenste temperatuur brengen. Wie continu een aangenaam binnenklimaat wil, kiest dus best voor luchtverwarming van Air Service Center!

Airconditioning voor wanneer de warmte te veel wordt

Wanneer de hitte u te veel wordt, kunt u ervoor kiezen om een airconditioning te laten plaatsen in uw woning. Of u nu beschikt over een iets oudere woning die niet voldoende werd geïsoleerd, of over een nieuwe woning met veel glaspartijen; airconditioning zorgt voor een ideaal binnenklimaat in uw huis of op kantoor. Een airconditioning doet namelijk meer dan enkel de lucht afkoelen: het zorgt ervoor dat de temperatuur en de vochtigheid in uw woning beheersbaar zijn. Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad wordt het verblijf in een ruimte veel comfortabeler. Een goede airconditioning van Air Service Center is dus onmisbaar voor wie in zijn woning een aangenaam binnenklimaat wil creëren.

Naast de verwarming en de airconditioning, is ook het ventileren van uw woning van groot belang voor een gezond binnenklimaat.

Goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Naast de verwarming en de airconditioning is ook het ventileren van uw woning van groot belang voor een gezond binnenklimaat. In de eerste plaats zal goede ventilatie ervoor zorgen dat er steeds voldoende zuurstof in uw woning circuleert; iets wat uiterst belangrijk is om ons lichaam gezond te houden. Daarnaast is ventilatie ook essentieel om schimmelvorming en condensatie te voorkomen. Indien uw woning niet goed geventileerd is, zal u dus ook géén gezond binnenklimaat kunnen bekomen. Wie voorrang wil geven aan goede ventilatie, neemt dus best contact op met Air Service Center!

Alles in één voor een binnenklimaat op maat

Luchtverwarming, luchtbevochtiging, ventilatie, airconditioning en in alle gevallen een luchtzuivering; er zijn verschillende factoren die het binnenklimaat van uw woning mee bepalen. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om voor elk van deze factoren een apart toestel te laten installeren, maar het ideale klimatisatiesysteem moet kunnen inspelen op al die factoren. Luchtverwarming van Air Service Center biedt u dé oplossing om een gezond binnenklimaat te behouden, met slechts één systeem. Wij staan u dan ook graag bij om het ideale klimatisatiesysteem te vinden voor uw woning, dat zorgt voor een gezonde en aangename verwarming.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be