Het comfort van airconditioning

Airconditioning betekent letterlijk "luchtbehandeling". Een airconditioning zorgt er dan ook voor dat de temperatuur en de luchtvochtigheid binnenshuis beheersbaar zijn. Zowel thuis als in bedrijven zorgt airconditioning voor een aangenaam binnenklimaat, wat alleen maar voordelen met zich meebrengt. Bovendien kunt u airconditioning combineren met luchtverwarming. Voor alles wat met luchtbehandeling te maken heeft is Air Service Center de geknipte firma!

Een aangenaam binnenklimaat dankzij airconditioning

Airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat thuis of op de werkvloer. Zo kunt u met airconditioning niet alleen de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid beheersen. Dat is belangrijk omdat een té vochtige lucht een benauwd gevoel kan veroorzaken. Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad kunt u bovendien beter presteren, bent u productiever en kunt u gemakkelijker nadenken. Overigens maakt een constant klimaat het verblijf in een ruimte ook veel aangenamer.

Airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat thuis of op de werkvloer.

Luchtverwarming kan ook een airconditioning zijn

Wanneer u beschikt over luchtverwarming kunt u deze, bij het ontwerp of achteraf, ook uitbouwen tot een volledige airconditioning. Hierbij heeft u het voordeel dat u de bestaande luchtkanalen en toevoerroosters daarvoor kunt gebruiken. Zo hoeft u weinig te veranderen aan de oorspronkelijke luchtverwarmingsinstallatie en bespaart u heel wat geld als u een airconditioning wilt laten plaatsen.

 

Installatie van airconditioning? Air Service Center staat voor u klaar!

Met airconditioning kunt u op een gezonde manier genieten. Bent u op zoek naar een installateur voor airconditioning, dan kunt u bij ons terecht voor een volledige service. Air Service Center is namelijk een heuse pionier in de wereld van luchtverwarming, ventilatie en airconditioning. Ons uitgebreide assortiment bevat onder andere Samsung, Sanyo, Hitachi, Daikin en Fujitsu airconditioning, samen met een heel aantal verschillende systemen en modellen. Wilt u kunnen genieten van airconditioning in uw woning? Neem dan snel contact op met Air Service Center!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be