Het comfort van luchtverwarming

Om uw woning te verwarmen kunt u kiezen voor luchtverwarming van Air Service Center. Dit systeem heeft namelijk een heleboel voordelen te bieden ten opzichte van traditionele verwarming met radiatoren of vloerverwarming. Zo zal luchtverwarming makkelijker zijn om te gebruiken, meer comfort bieden, mooier ogen en bovendien ook gezonder zijn. Lijkt dit u wel interessant? Lees dan snel verder of neem contact op met Air Service Center! Wij zijn namelijk al vanaf het begin een ware pionier in de wereld van luchtverwarming, ventilatie en airconditioning.

Luchtverwarming is makkelijk, snel en aangenaam

Luchtverwarming kan worden uitgebreid met onder andere een mechanisch ventilatiesysteem of een airconditioning. Omdat alles geïntegreerd kan worden in één enkel geheel hoeft u geen verschillende apparaten te bedienen. Verder kan luchtverwarming snel de gewenste temperatuur bereiken omdat de lucht onmiddellijk wordt verwarmd. Bovendien zorgt luchtverwarming ook voor een hoog thermisch comfort omdat alle lucht gelijkmatig over de woning verdeeld wordt. Ten slotte is de werking van een luchtverwarmingssysteem nauwelijks merkbaar aangezien de luchtcirculatie vloeiend en geruisloos verloopt.

 

Luchtverwarming is esthetisch

De luchtkanalen waarlangs de lucht wordt verdeeld worden weggewerkt in de (kruip)kelder, chape of in volle grond zodat deze onzichtbaar zijn. De roosters van luchtverwarming zijn te verkrijgen in verschillende designs zodat u steeds roosters kunt kiezen die passen bij uw woning. Bovendien bespaart u ruimte omdat er geen radiatoren of andere toestellen geplaatst moeten worden. Ook het integreren van bijvoorbeeld een airconditioning in uw luchtverwarming, zal u ruimte besparen tegenover het installeren van een aparte airconditioning.

Luchtverwarming kan worden uitgebreid met onder andere een mechanisch ventilatiesysteem of een airconditioning.

Luchtverwarming voor een beter leefcomfort

Luchtverwarming is standaard uitgerust met een luchtfilter. Deze haalt het stof, vuil en bacteriën uit de lucht om een gezond binnenklimaat te creëren. Bovendien is luchtverwarming hierdoor ideaal voor mensen met allergieën. Daarnaast wordt er voortdurend verse lucht aangezogen en de ruimtes ingeblazen zodat u steeds kan genieten van verse en zuivere lucht.

Uiteraard heeft luchtverwarming, zoals elk ander toestel, ook enkele nadelen. Hoewel...

En zijn er ook nadelen aan luchtverwarming?

Uiteraard heeft luchtverwarming, zoals elk ander toestel, ook enkele nadelen. Zo moeten de filters regelmatig gereinigd of vervangen worden. Laat u door het onderhoud van de luchtverwarming echter niet ontmoedigen. Alle stof en vuil dat door de luchtfilter uit de lucht wordt gehaald zou zonder luchtfilter namelijk vrij rondzweven in uw woning en op uw meubels terechtkomen. U kunt het vervangen van de filter dus een beetje vergelijken met afstoffen. Aan u de keuze wat u het liefste doet! Indien u voor luchtverwarming kiest, kunt u vertrouwen op Air Service Center om samen het gepaste luchtverwarmingssysteem voor uw woning te vinden. Professioneel advies, kwaliteit en een goede naservice zijn voor ons immers vanzelfsprekende waarden!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be