Gezond wonen

"...en een goede gezondheid". Zo eindigen bijna alle wensen bij Nieuwjaar, en terecht. Er is namelijk niets zo belangrijk als uw gezondheid. Daarom is het essentieel om ook bij het bouwen en wonen rekening te houden met de luchtkwaliteit van uw interieur. Vandaag de dag brengen mensen echter veel tijd binnenshuis door, waardoor gezond wonen heel belangrijk is geworden. Voor onze gezondheid is het noodzakelijk dat er voldoende zuurstof in de binnenlucht aanwezig is; zuurstof is immers de brandstof van ons lichaam. Voor wie last heeft van allergie is het daarnaast ook belangrijk dat de binnenlucht zuiver is van pollen of huisstofmijt. Gezond wonen betekent ook comfortabel wonen, iets wat door onze afwisselende levensstijl soms moeilijk is. Zo willen we het dan eens lekker warm hebben, dan weer wat frisser, en dat soms heel snel afwisselend. Gelukkig is er Air Service Center om u een gezond en aangenaam binnenklimaat te garanderen.

Verwarmen, koelen, ventileren én filteren met luchtverwarming

Een woning moet voorzien zijn van een goed ventilatiesysteem, zodat zuurstof kan circuleren. Bovendien moet de lucht ook zuiver zijn van pollen en stofdeeltjes. Luchtverwarming van Air Service Center biedt u daarvoor de oplossing. Luchtverwarming kan namelijk op alle factoren inspelen die te maken hebben met binnenluchtkwaliteit. U kunt ermee verwarmen, free coolen, ventileren én in alle gevallen filteren. Daarbovenop heeft u ook de mogelijkheid om uw luchtverwarming uit te breiden met airconditioning, een elektronische filter of een systeem voor luchtbevochtiging. Zo krijgt u steeds een perfecte binnenluchtkwaliteit, wat goed is voor uw gezondheid. Air Service Center is dé referentie voor systemen die uw woning of burelen voorzien van onder andere ventilatie, luchtzuivering en verwarming.

Meer comfort bij een gezond binnenklimaat. Een goed binnenklimaat is essentieel om ons comfortabel te voelen in onze woning. Niet enkel de binnenluchtkwaliteit speelt daarbij een rol; het is ook belangrijk om een aangename temperatuur te kunnen behou

Meer comfort bij een gezond binnenklimaat

Een goed binnenklimaat is essentieel om ons comfortabel te voelen in onze woning. Niet enkel de binnenluchtkwaliteit speelt daarbij een rol; het is ook belangrijk om een aangename temperatuur te kunnen behouden. Luchtverwarming van Air Service Center kan daarvoor zorgen. Zo krijgt u snel de gewenste temperatuur, iets wat met traditionele verwarming niet mogelijk is. Bovendien kunt u met luchtverwarming verwarmen, koelen, ventileren en filteren in één. Daarnaast staat "aangenaam" ook voor de intelligentie van luchtverwarming. Zo kunt u alles regelen via één systeem, en is er bovendien ook een overkoepelende controle over de aparte functies. Wanneer u de gewenste temperatuur hebt gevraagd, zal het systeem zelf bepalen of hij daarvoor moet verwarmen of koelen, en hoe hij tussen die twee moet balanceren voor optimale ventilatie. Dat maakt het systeem erg gebruiksvriendelijk.
Luchtverwarming biedt u dus aangename en gezonde verwarming.

Aangenaam en gezond wonen dankzij luchtverwarming

Luchtverwarming biedt u dus aangename en gezonde verwarming. Het is een totaal geïntegreerd systeem dat tegelijk zorgt voor de verwarming, de koeling, de ventilatie en het filteren van de lucht. Zo'n systeem biedt enkel voordelen: het is mooier, goedkoper én eenvoudiger. Wilt u dus graag gezonde en aangename lucht in uw woning, en dat op een comfortabele manier? Kom dan zeker eens langs bij Air Service Center.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be