Aangename en gezonde verwarming

U zoekt dus een klimatisatiesysteem dat u altijd een gezond en aangenaam binnenklimaat garandeert, en dat bovendien zuinig omspringt met energie? Dan kunt u hier uw zoektocht beëindigen: luchtverwarming van Air Service Center biedt u een ecologisch verwarmingssysteem met een geïntegreerd ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie en een pollen-, bacteriën- en huisstofmijtfilter, dat continu zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Luchtverwarming voor een gezond binnenklimaat!

Luchtverwarming voor een aangenaam binnenklimaat

In tegenstelling tot de traditionele verwarming met radiatoren of vloerverwarming, komt luchtverwarming perfect tegemoet aan onze snel wisselende behoeftes. Zo is het geen probleem om binnen de tien minuten de gewenste binnentemperatuur te bereiken, iets wat met traditionele verwarming niet mogelijk is. Wanneer u luchtverwarming in uw woning laat installeren zal u het zich thuis steeds comfortabel kunnen maken, wanneer u maar wilt. Bovendien wordt het verblijf in een ruimte ook veel comfortabeler bij een aangename en constante temperatuur.

 

Luchtverwarming voor een gezond binnenklimaat

Omdat we onze woning zo goed mogelijk willen isoleren, is er vaak een tekort aan zuurstof in onze binnenlucht. Daarom is een klimatisatiesysteem of een luchtverwarming zeer belangrijk. Deze zorgen namelijk voor een perfecte luchtbehandeling van uw woning met een geïntegreerde verwarming en ventilatie, en daar bovenop een ideale luchtzuivering. De verwarming kan gebeuren met aardgas, stookolie of een warmtepomp. Het geïntrigeerd mechanisch ventilatiesysteem geeft u voldoende zuurstof, terwijl de luchtzuivering gebeurt met een elektrostatische stoffilter die stof, pollen, bacteriën, huisstofmijt en andere boosdoeners uit uw woning verwijdert. Deze totale luchtbehandeling zorgt ervoor dat de lucht die u inademt proper is, voldoende zuurstof bevat en ideaal van temperatuur is.

U kunt de luchtverwarming zeer eenvoudig uitbreiden met een airconditioning of een bevochtigingssysteem, zodat uw binnenklimaat ook in de warme zomer of koude, droge wintermaanden ideaal is.

 

Intelligent en gebruiksvriendelijk

Luchtverwarming betekent dus aangenaam genieten. Bovendien staat "aangenaam" bij Air Service Center ook voor de intelligentie van het systeem. U kunt op voorhand makkelijk de comfortzones instellen met elk hun eigen temperatuur. Hoewel men vaak het vooroordeel heeft dat bij zo'n systeem elke kamer dezelfde temperatuur krijgt, klopt dat dus niet. Bovendien ligt voor luchtverwarming de kostprijs ook lager dan wanneer u én een verwarming, én een airconditioning, én een ventilatiesysteem moet kopen, waarbij in deze losse systemen nergens gesproken wordt over luchtzuivering. Luchtverwarming biedt u dit alles in één enkel systeem, dat bovendien makkelijk te bedienen is. U kunt ervoor kiezen om luchtverwarming te laten werken op een warmtepomp, een luchtverwarmingsketel op olie of gas, of een condensatieketel op olie of gas.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be