Lucht – lucht warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u uw woning op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier verwarmen. Warmtepompen halen hun energie namelijk uit natuurlijke bronnen, zijnde water, lucht en grond. Bij Air Service Center kunt u terecht voor luchtverwarming met een lucht - lucht warmtepomp. Deze warmtepomp neemt de warmte op uit de buitenlucht en geeft ze terug af in de binnenomgeving via lucht. Ook voor het alsnog inbouwen van een warmtepomp in uw bestaande luchtverwarming bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voordelen van een lucht - lucht warmtepomp

In een goed geïsoleerde woning is luchtverwarming via een lucht - lucht warmtepomp een ideale keuze. Deze warmtepomp gaat namelijk uw woning verwarmen door warmte aan de buitenlucht te onttrekken. De warmte wordt vervolgens opnieuw binnen afgegeven via lucht. Een voordeel van een lucht - lucht warmtepomp is dat deze zeer snel de gewenste ruimte kan opwarmen omdat het een direct systeem is zonder tussenstappen. Bovendien zal de warmte gelijkmatig verspreid worden, wat zorgt voor een aangename temperatuur. Een bijkomend voordeel is dat u de lucht in uw woning kunt zuiveren via ingebouwde filters in de warmtepomp, en dat de verwarmingscyclus kan worden omgekeerd om te koelen.

 

Combinatie van ventilatie en een warmtepomp

Door de huidige wetgeving is goede ventilatie in een woning verplicht. Door deze verplichte ventilatie te combineren met de installatie van een lucht – lucht warmtepomp, kan de installatiekost aanzienlijk verbeterd worden. Zo wordt de klimatisatie van uw woning of werkplaats een stuk voordeliger dankzij de combinatie van ventilatie en een warmtepomp, en worden beide ook volledig op elkaar afgestemd. Wilt u hier graag meer over weten, neem dan snel contact op met Air Service Center!

 

Een lucht – lucht warmtepomp van Air Service Center

Luchtverwarming op een lucht – lucht warmtepomp is een milieuvriendelijk, energiebesparend alternatief voor woningverwarming op stookolie of aardgas. Maar dat is niet het enige voordeel dat een lucht – lucht warmtepomp te bieden heeft. Zo kan deze warmtepomp op een snelle manier uw woning verwarmen en heeft u onder andere de mogelijkheid om het verwarmingsproces om te draaien en zo uw woning te koelen. Wanneer u kiest voor een warmtepomp van Air Service Center, kiest u gegarandeerd voor een warmtepomp van de hoogste kwaliteit. Bovendien werken onze installaties bijna onhoorbaar en houden wij ook rekening met het uitzicht van uw installatie. Bent u geïnteresseerd? Contacteer ons dan snel of kom eens langs in onze toonzaal.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be