Gezonde lucht dankzij luchtbehandeling

Een gezonde en ecologische leefomgeving is essentieel voor ieder voor ons. Om zo'n optimale omgeving te creëren kunt u beroep doen op luchtbehandeling. Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in luchtbehandeling? Dan vindt u bij Air Service Center wat u zoekt! Air Service Center is de geknipte referentie voor systemen voor luchtbehandeling zoals luchtverwarming, luchtzuivering met luchtfilter, luchtbevochtiging, free cooling en luchtontvochtiging.

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in luchtbehandeling? Dan vindt u bij Air Service Center wat u zoekt! Air Service Center is de geknipte referentie voor systemen voor luchtbehandeling zoals luchtbevochtiging, luchtzuivering met luchtfilter,

Luchtbevochtiging

Tijdens koude wintermaanden kan de luchtvochtigheid in een woning al snel tot een laag pijl zakken. Dit kan slecht zijn voor uw gezondheid maar ook voor uw woning zelf. Om de luchtvochtigheid op te drijven is er luchtbevochtiging van Air Service Center. Ons systeem voor luchtbevochtiging kan afzonderlijk werken of de luchtbevochtiger kan ingebouwd worden in de luchtverwarming of het klimatisatiesysteem.

 

Luchtzuivering

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is heel belangrijk. Om een gezonde binnenluchtkwaliteit te bekomen kunt u bij Air Service Center terecht voor allerlei systemen voor luchtzuivering. Bovendien garandeert de luchtverwarming van Air Service Center u sowieso luchtzuivering. Wie last heeft van allergieën kan ervoor kiezen om de luchtverwarming aan te vullen met een elektronische fijnstoffilter voor extra grondige luchtzuivering. Luchtontvochtiging De lucht in een binnenzwembad, wellnessruimte of in slecht geventileerde ruimtes is meestal te vochtig. Bovendien is een te vochtige leef- of werkomgeving slecht voor uw gezondheid en vergroot het de kans op schimmels en ongedierte. Luchtontvochtiging van Air Service Center haalt het teveel aan vocht uit de lucht, gaat tegelijkertijd de lucht filteren en kan deze ook verwarmen of koelen.

Luchtontvochtiging

De lucht in een binnenzwembad, wellnessruimte of in slecht geventileerde ruimtes is meestal te vochtig. Bovendien is een te vochtige leef- of werkomgeving slecht voor uw gezondheid en vergroot het de kans op schimmels en ongedierte. Luchtontvochtiging van Air Service Center haalt het teveel aan vocht uit de lucht, gaat tegelijkertijd de lucht filteren en kan deze ook verwarmen of koelen.

 

Free Cooling

Wanneer het te warm wordt in huis kunt u een airconditioner gebruiken. Toch is een airconditioner niet de enige manier om uw huis te koelen. Zo is er ook free cooling, een ecologische, kostenbesparende en gezonde manier om uw woning af te koelen. Free cooling maakt namelijk gebruik van de buitenlucht om de binnentemperatuur te verlagen. Dit systeem is bovendien altijd uitgerust met een luchtfilter en u kunt de free cooling uitbreiden met een airco of verwarmingsmodule.

 

Luchtbehandeling van Air Service Center

Luchtverwarming, luchtzuivering met luchtfilter, luchtbevochtiging, free cooling of luchtontvochtiging: voor luchtbehandeling bent u bij Air Service Center aan het juiste adres! Bij ons kiest u voor ervaring en een optimale dienstverlening. Bovendien heeft Air Service Center altijd een vooruitstrevende rol gespeeld op het vlak van luchtbehandeling en proberen wij ook vandaag steeds de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be