Luchtbehandeling

Of het nu gaat om uw eigen woning of het kantoor waar u werkt, een gezonde en ecologische leefomgeving is essentieel voor ieder voor ons. Daarom is het belangrijk dat de binnenlucht van uw woning of kantoor van een hoge kwaliteit is. Een van de manieren om zo'n optimale binnenluchtkwaliteit te creëren, is via luchtbehandeling. Naast de verwarming zorgt luchtbehandeling ervoor dat de lucht die u inademt proper is en dus niet vol zit met stof, bacteriën of andere schadelijke stoffen.

Luchtbehandeling met verwarming, bevochtiging, luchtfilters, free cooling en luchtontvochtiging

Luchtbehandeling zorgt, naast de verwarming en koeling, ook voor de aanvoer van verse zuurstof en verhoogt zo de binnenluchtkwaliteit. Een slechte binnenluchtkwaliteit kan namelijk allerlei kwalen en lichamelijke ongemakken veroorzaken. Zo kunt u droge ogen krijgen van een te droge lucht, bijvoorbeeld in de koude wintermaanden. Luchtbehandeling in de vorm van luchtverwarming met luchtbevochtiging in huis is dan aangeraden. Wie last heeft van allergieën heeft nood aan zuivere lucht, vrij van pollen en stof. Luchtzuivering in huis met behulp van luchtfilters kan u daarbij helpen. Bovendien worden ook bacteriën dankzij luchtfilters uit de lucht verwijderd. Is de lucht in de natte ruimtes van uw woning te vochtig, dan krijgen schimmels vrij spel en zal ook de huisstofmijt zich in zijn nopjes voelen. In natte ruimtes of in zwembaden is daarom luchtbehandeling in de vorm van luchtontvochtiging aangeraden. Als laatste kan ook een te hoge temperatuur binnenshuis ongemakken veroorzaken. Om op een milieuvriendelijke manier uw woning te koelen biedt Air Service Center u het free cooling principe: een energiezuinig apparaat dat koele lucht van buiten naar binnen voert.

Luchtbehandeling zorgt voor de aanvoer van verse zuurstof en verhoogt zo de binnenluchtkwaliteit. Een slechte binnenluchtkwaliteit kan namelijk allerlei kwalen en lichamelijke ongemakken veroorzaken.

Luchtbehandeling voor een hoge binnenluchtkwaliteit

Met luchtbehandeling kunt u naast verwarmen en koelen ook de binnenluchtkwaliteit van uw woning op peil houden, en zo onaangename kwaaltjes voorkomen. Ongemakken kunnen namelijk ontstaan door te droge lucht, te vochtige lucht, door onzuivere lucht of door een te hoge binnentemperatuur. Air Service Center biedt u verschillende opties om een hoge binnenluchtkwaliteit te creëren in uw woning of kantoor. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in luchtbehandeling met systemen voor luchtverwarming, luchtbevochtiging, luchtontvochtiging, luchtzuivering, free cooling en airconditioning. Wilt ook u graag een hoge binnenluchtkwaliteit in uw woning? Neem dan meteen contact op met Air Service Center!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be