Luchtfilters

Om de binnenlucht in uw woning op een doeltreffende manier te zuiveren kunt u rekenen op de luchtfilters van Air Service Center. De luchtfilters kunnen in luchtverwarming of ventilatiesystemen geplaatst worden en zullen het stof, bacteriën en pollen aantrekken en vasthouden. Air Service Center levert kant en klare luchtfilters in verschillende uitvoeringen en maten. Eén ding is dus zeker: bij Air Service Center vindt u sowieso een luchtfilter die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Bij Air Service Center gebruiken we twee soorten materialen voor luchtfilters, namelijk glasvezel en synthetische filtermaterialen. Deze luchtfilters zijn makkelijk te monteren in luchtbehandelingssystemen.

Verschillende soorten luchtfilters

Bij Air Service Center gebruiken we twee soorten materialen voor luchtfilters, namelijk glasvezel en synthetische filtermaterialen. Deze luchtfilters zijn makkelijk te monteren in luchtbehandelingssystemen. Wij verkopen zowel luchtfilters met draadframe type GF als luchtfilters met een aluminium kader type NA, luchtfilters type GP of type AERO. Vanzelfsprekend moet een luchtfilter gereinigd worden zodat uw luchtverwarming, luchtbehandeling of ventilatiesysteem naar behoren kan blijven werken. De luchtfilter reinigen kan door het filtermedium te vervangen; het frame kunt u steeds opnieuw gebruiken. Om de meest geschikte luchtfilter voor uw woning te vinden kunt u advies vragen bij een van onze experts bij Air Service Center.

Luchtverwarming met luchtfilter of elektrostatische filter

Luchtverwarming van Air Service Center is standaard uitgerust met luchtfilters die de lucht tot 95% filteren. Wie last heeft van allergieën kan ervoor kiezen om de luchtverwarming nog aan te vullen met een elektrostatische fijnstoffilter. Deze luchtfilter garandeert u een filtering van 99% waarbij de lucht vrij is van pollen, bacteriën, huisstofmijt enzovoort. Om die reden wordt een elektrostatische luchtfilter ook gebruikt in operatiekamers. Uiteraard moet de luchtfilter regelmatig gereinigd of vervangen worden om een optimaal resultaat te blijven garanderen. Laat u door het onderhoud van de luchtfilter echter niet ontmoedigen. Alle stof en vuil dat door de luchtfilter uit de lucht wordt gehaald, zou zonder luchtfilter namelijk vrij rondzweven in uw woning en op uw meubels terechtkomen. U kunt het vervangen van de filter dus een beetje vergelijken met afstoffen. Aan u de keuze wat u het liefste doet...

Luchtverwarming van Air Service Center is standaard uitgerust met luchtfilters die de lucht tot 95% filteren. Wie last heeft van allergieën kan ervoor kiezen om de luchtverwarming nog aan te vullen met een elektrostatische fijnstoffilter.

Gezonde binnenlucht met luchtfilters van Air Service Center

Om de binnenkomende en circulerende lucht in uw woning te zuiveren heeft u de keuze uit verschillende luchtfilters. Bij Air Service Center vindt u filtermatten en filterframes in verschillende diktes en maten; zo zal iedereen vinden wat hij zoekt. Bovendien biedt Air Service Center u luchtverwarming en luchtzuivering in één, aangezien luchtverwarming standaard wordt uitgerust met luchtfilters. Wie last heeft van allergieën kan kiezen voor een extra elektrostatische filter, die de binnenluchtkwaliteit tot een hogere kwaliteit brengt. Wilt u in uw woning kunnen genieten van gefilterde, gezonde lucht? Contacteer dan zo snel mogelijk Air Service Center!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be