Luchtontvochtiging

Het comfort in een woning hangt voor een groot deel af van de relatieve luchtvochtigheid van de binnenlucht. Een te hoge luchtvochtigheid geeft een benauwd gevoel en verhoogt het risico op schimmel en ongedierte. Goede ventilatie of luchtontvochtiging van Air Service Center kan dat tegengaan.

Luchtontvochtiging en ventilatie

Door uw woning te ventileren verlaagt de vochtigheid van de binnenlucht. In heel erg vochtige ruimtes kunt u ook een luchtontvochtiger laten installeren die het teveel aan vocht uit de lucht verwijdert. Een té vochtig huis is namelijk zeer onaangenaam: het is kil, muf en bovendien ook slecht voor uw gezondheid. Een systeem voor luchtontvochtiging gaat trouwens ook de lucht filteren en kan deze bovendien verwarmen of koelen. Handel dus vandaag nog en neem contact op met Air Service Center!

Goede ventilatie of luchtontvochtiging van Air Service Center kan dat tegengaan.
Ruimtes die luchtontvochtiging kunnen vereisen De lucht in een binnenzwembad, wellnessruimte of in slecht geventileerde ruimtes is meestal te vochtig. Luchtontvochtiging van Air Service Center is daarom speciaal ontworpen voor toepassingen in zowel privézwembaden als hotel- en therapiebaden, maar kan ook worden gebruikt in andere ruimtes waar een lagere luchtvochtigheid gewenst is. Zo kunt u luchtontvochtiging bijvoorbeeld gebruiken in een kelder om schimmelvorming en muffe geurtjes tegen te gaan.
Bij het ontwerp van onze luchtontvochtiging hebben we aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het toestel.

Luchtontvochtiging: gebruiksvriendelijk en flexibel

Bij het ontwerp van onze luchtontvochtiging hebben we aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het toestel. Zo zijn de inspectieluiken voorzien van een handgreep om de inspectie, het onderhoud en de vervanging van de filter te vereenvoudigen. Wat betreft de aansluiting wordt de luchtontvochtiging via de luchtkanalen aangesloten op een luchtverdeelsysteem. De werking van de installatie is volledig automatisch.

 

Luchtbehandeling door Air Service Center

Een slecht binnenklimaat heeft allerlei nadelen. Gelukkig zijn er de systemen voor luchtbehandeling van Air Service Center: luchtverwarming, luchtbevochtiging, luchtzuivering door luchtfilters, free cooling en ook luchtontvochtiging behoren tot onze mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld graag een systeem voor luchtontvochtiging kopen om schimmel in vochtige ruimtes tegen te gaan? Spring dan zeker eens binnen bij Air Service Center. Wij bieden een ruim assortiment aan luchtontvochtiging, zodat u bij ons iets kan vinden voor alle mogelijke toepassingen en budgetten!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be