Prijsvoordeel luchtverwarming

Aan luchtverwarming van Air Service Center zijn heel wat voordelen verbonden. Zo is luchtverwarming makkelijk om te gebruiken, biedt het meer woon- en leefcomfort dan traditionele verwarming, oogt het mooi en zorgt het voor gezonde binnenlucht in uw woning. Een voordeel dat voortvloeit uit het gebruiksgemak dat luchtverwarming biedt, is bovendien de kostprijs.

Luchtverwarming: meer gebruiksgemak voor een lagere kostprijs

Wanneer u kiest voor luchtverwarming in uw woning, kiest u niet enkel voor lucht die warmte afgeeft. Luchtverwarming van Air Service Center heeft nog veel meer in zijn mars! Zo kunnen de luchtkanalen waarvan luchtverwarming gebruik maakt ook gebruikt worden voor een mechanisch ventilatiesysteem D+. Bovendien kan bij het ontwerp of achteraf de luchtverwarming worden uitgebouwd tot een volledige airconditioning. Ook hier het voordeel dat u de bestaande luchtkanalen en roosters kunt gebruiken, zodat u weinig hoeft te veranderen aan de oorspronkelijke luchtverwarmingsinstallatie. Uitbreiding met free cooling of luchtbevochtiging behoren eveneens tot de opties!

Wanneer u kiest voor luchtverwarming in uw woning, kiest u niet enkel voor lucht die warmte afgeeft. Luchtverwarming van Air Service Center heeft nog veel meer in zijn mars!

Omdat u bij luchtverwarming steeds kunt uitbreiden mits kleine aanpassingen, hoeft u dus niet zulke hoge kosten te betalen als bij een volledig nieuwe installatie. Wie anders én een apart ventilatiesysteem, én verwarming, én airconditioning installeert, zal daarenboven ook de prijzen van zijn energiefactuur de hoogte zien ingaan.

 

Modulair werken met luchtverwarming

Luchtverwarming biedt u ook het voordeel om modulair te werk te kunnen gaan; u hoeft dus niet alles in één keer te betalen. Wanneer u bij het bouwen van uw woning luchtverwarming laat installeren, kunt u zelf kiezen wanneer de tijd rijp is om een stapje verder te gaan. Air Service Center maakt het u graag gemakkelijk!

 

De ideale luchtverwarming dankzij Air Service Center

Omdat luchtverwarming van Air Service Center mits een kleine aanpassing uitgebreid kan worden met tal van mogelijkheden zoals airconditioning, een mechanisch ventilatiesysteem of luchtbevochtiging, heeft u maar één installatie nodig die dit alles voor u regelt. Op die manier spaart u niet enkel geld uit maar ook energie, wat u dan weer rechtstreeks zal zien aan uw energiefactuur. Wilt u graag genieten van luchtverwarming? Neem dan snel contact op met Air Service Center! Wij staan u graag bij met professioneel advies, in eender welke situatie.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be