Luchtverwarming

Bent u op zoek naar een makkelijke, esthetische en bovendien kostenbesparende manier om uw woning te verwarmen? Dan kunt u hier uw zoektocht stopzetten, want luchtverwarming van Air Service Center is de oplossing!

Voordelen van luchtverwarming

Luchtverwarming kan snel de gevraagde temperatuur bereiken omdat de lucht onmiddellijk wordt verwarmd. Bovendien worden de luchtkanalen van luchtverwarming subtiel weggewerkt in de kelder, kruipkelder, chape of in volle grond. Op die manier zijn enkel de roosters zichtbaar die te verkrijgen zijn in allerlei mooie designs. Ten slotte is luchtverwarming van Air Service Center standaard uitgerust met een stoffilter, die de binnenlucht maar liefst tot 95% stofvrij maakt!

 

Luchtverwarming heeft talloze mogelijkheden tot uitbreiding

De luchtkanalen van de luchtverwarming kunnen zowel voor verwarming als voor een mechanisch ventilatiesysteem type D+ gebruikt worden. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om uw luchtverwarming uit te breiden met free cooling, een airconditioning, een luchtbevochtiger of een elektronische stoffilter die uw lucht vrij maakt van pollen, bacteriën en huisstofmijt. Dit alles kan gebeuren mits een kleine aanpassing; grote aanpassingen zijn later dus overbodig!

 

Prijsvoordeel én gebruikscomfort

Omdat u alles kunt integreren in één enkel systeem kunt u zichzelf de kosten besparen van het aankopen van een heel leger aparte toestellen. Bovendien zal u door het gebruik van één systeem ook energie besparen, wat rechtstreeks een invloed zal hebben op uw energiefactuur.

Dan kunt u hier uw zoektocht stopzetten, want luchtverwarming van Air Service Center is de oplossing!
Naast het prijsvoordeel leidt het geïntegreerde systeem ook tot meer gebruikscomfort omdat alle functies via één systeem geregeld kunnen worden. Daarenboven zal dat systeem ook zelf zorgen dat alles in balans wordt gehouden, zodat er een minimum aan energie wordt verbruikt.
Luchtverwarming kan snel de gevraagde temperatuur bereiken omdat de lucht onmiddellijk wordt verwarmd.

Verschillende systemen voor luchtverwarming

Air Service Center biedt u verschillende mogelijkheden tot luchtverwarming. Zo kunt u kiezen voor verwarming op aardgas, verwarming op stookolie of verwarming met een warmtepomp. Op deze pagina vindt u eveneens een overzicht van onze meest verkocht toestellen. Daarnaast staat Air Service Center u ook graag bij voor professioneel advies over het totaalpakket dat luchtverwarming inhoudt!

Air Service Center, pionier binnen de luchtverwarming

Zoals u kunt zien heeft luchtverwarming van Air Service Center heel wat voordelen te bieden. Het is niet enkel makkelijk om te gebruiken, maar het oogt ook mooier dan bijvoorbeeld traditionele verwarming met radiatoren. Daarnaast zult u ook kosten besparen dankzij het geïntegreerde systeem en zult u kunnen genieten van een betere luchtkwaliteit. Voor meer informatie over onze luchtverwarming kunt u steeds telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Air Service Center staat immers niet voor niets voor klimaat op maat!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be