Referenties

 • Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !
  Eddy Danckers - Herselt
 • Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem
  Robert D'hondt - Sint-agatha-berchem
 • Bij de werken geleverd door Air Service Center voor het vervangen van onze verwarming (25 jaar oud) en het plaatsen van een bijkomende airco en warmtepomp zijn wij meer dan 100% tevreden. De werken zijn heel professioneel en proper uitgevoerd dank zij de uitstekende werknemers van Air service. De uitleg van het technische gedeelte door een van de zaakvoerders was perfect aangepast aan onze vraag alsook de aangerekende prijs die zeer realistisch was. Bij deze zeker een aanrader om uw verwarming of airco door deze firma te laten uitvoeren.
  Freddy Vanderstraeten - Hasselt
 • Op 6/11/2018 nieuwe verwarmingsinstallatie geplaatst (Remeha calenta 40c) Installateurs gewerkt tot het klaar was, prima werk geleverd, netjes opgekuist. Wat problemen met de thermostaat, geleverd en (verkeerdelijk) geplaatst door ENGIE, maar daags erna probleem opgelost door AIR SERVICE (Marcel) Uitmuntend tevreden over deze firma en haar installateurs.
  Dirk Bernaer - Scherpenheuvel-zichem
 • Wanneer ik niet tevreden ben laat ik me horen. Wanneer ik tevreden ben ook. Dus bij deze laat ik U weten dat ik tevreden ben over mijn beslissing deze opdracht aan jullie gegeven te hebben en de keuze van het systeem. Ik ben ook heel tevreden over de uitvoering van de werken uitgevoerd door de persoon die gedurende 2 dagen de nieuwe installatie plaatste waarvoor mijn dank. Dus een positieve feedback.
  E. Verheyden - Londerzeel
 • na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!
  paula breeze-cornelis - Herenthout
 • Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn verwarmingsketel. Alles stipt en volgens afspraak. Proper werk door uitstekende monteurs!!!
  Yvo Bex - Sint-truiden
 • Langs deze weg wil ik even een extra dank je wel zeggen aan de firma Air Service. Deze morgend gebeld voor een probleem, deze middag al technieker langs geweest! Als da geen service is👍 Dus dank je wel, maar vooral aan de Celle. Zeer goede uitleg gekregen, zeer vriendelijk persoon! Dit mag ook al eens gezegd worden, want dit is tegenwoordig ver te zoeken in deze tijden 😉
  Sandra Van de Wouwer - Wuyts - Herentals
 • Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!
  Annemie Huybrechts - Herent
 • Al 36 jaar tevreden over deze firma. Wij hebben nog nooit problemen gehad met onze verwarming. Nemen zelf contact op voor het onderhoud en alles verloopt volgens afspraak. Top firma.
  Hendrik De Gres - Aartselaar
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be