Referenties

 • na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!
  paula breeze-cornelis - Herenthout
 • Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn verwarmingsketel. Alles stipt en volgens afspraak. Proper werk door uitstekende monteurs!!!
  Yvo Bex - Sint-truiden
 • Langs deze weg wil ik even een extra dank je wel zeggen aan de firma Air Service. Deze morgend gebeld voor een probleem, deze middag al technieker langs geweest! Als da geen service is👍 Dus dank je wel, maar vooral aan de Celle. Zeer goede uitleg gekregen, zeer vriendelijk persoon! Dit mag ook al eens gezegd worden, want dit is tegenwoordig ver te zoeken in deze tijden 😉
  Sandra Van de Wouwer - Wuyts - Herentals
 • Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!
  Annemie Huybrechts - Herent
 • Al 36 jaar tevreden over deze firma. Wij hebben nog nooit problemen gehad met onze verwarming. Nemen zelf contact op voor het onderhoud en alles verloopt volgens afspraak. Top firma.
  Hendrik De Gres - Aartselaar
 • Al 36 jaar tevreden over deze firma. Wij hebben nog nooit problemen gehad met onze verwarming. Onderhoud verloopt altijd op afspraak. Top firma.
  Hendrik De Gres - Aartselaar
 • Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.
  diederik roggeman - Begijnendijk
 • Vervanging Sapragaz luchtverwarmer door Brink Allure B25. Zeer goede informatie en contact tijdens voortraject, installatie en natraject. Perfecte installatie. Verbluffend resultaat na vervanging. Veel beter comfort gevoel. Veel betere regeling kamertemperaturen. Constante basistemperatuur. Perfecte ondersteuning en service, steeds meedenkend en met tijd voor de klant. Een aanrader voor iedereen, nieuwbouw, renovatie, of vervanging. Professionele onderlegde mensen. Goed gevoel bij het volledige traject en zeker ook de na service.
  Adri Cleymans - Vosselaar
 • Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG
  Iwein Swinnen - Hulshout
 • Ik heb mijn oude gasketel sinds een paar jaar laten vervangen door een condensatieketel door air service en ben daar zeer tevreden over. Snelle en propere afwerking met nadien een goede opvolging en uitvoering van het onderhoud. Dus zeker aan te bevelen.
  Luc Van Der Schraelen - Vorselaar
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be