Referenties

 • Al 36 jaar tevreden over deze firma. Wij hebben nog nooit problemen gehad met onze verwarming. Onderhoud verloopt altijd op afspraak. Top firma.
  Hendrik De Gres - Aartselaar
 • Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.
  diederik roggeman - Begijnendijk
 • Vervanging Sapragaz luchtverwarmer door Brink Allure B25. Zeer goede informatie en contact tijdens voortraject, installatie en natraject. Perfecte installatie. Verbluffend resultaat na vervanging. Veel beter comfort gevoel. Veel betere regeling kamertemperaturen. Constante basistemperatuur. Perfecte ondersteuning en service, steeds meedenkend en met tijd voor de klant. Een aanrader voor iedereen, nieuwbouw, renovatie, of vervanging. Professionele onderlegde mensen. Goed gevoel bij het volledige traject en zeker ook de na service.
  Adri Cleymans - Vosselaar
 • Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG
  Iwein Swinnen - Hulshout
 • Ik heb mijn oude gasketel sinds een paar jaar laten vervangen door een condensatieketel door air service en ben daar zeer tevreden over. Snelle en propere afwerking met nadien een goede opvolging en uitvoering van het onderhoud. Dus zeker aan te bevelen.
  Luc Van Der Schraelen - Vorselaar
 • Na 22 jaar nog steeds tevreden over deze firma. Zij leveren kwaliteitstoestellen nog geen enkel defect gehad. Voor onderhoud verwittigen zij u op tijd. Daar hoef je zelf niet aan te denken zij denken voor u. TOP bedrijf in al zijn facetten.
  Chris Beullens - Nijlen
 • Als alternatief voor onze elektrische verwarming hebben wij uitvoerige info gevraagd betreffende warmtepompen. De open en duidelijke informatie welke wij vanwege Air Service center kregen heeft ons overtuigd om voor hun systeem te kiezen. Voorbereiding van de installatie samen met Remco en Wim verliep prima. De installatie gebeurde door Kobe en Mike, twee medewerkers van het bedrijf die bij ons een zeer efficiënte indruk nalieten. De efficiënte werking van het systeem zullen we binnenkort wanneer het koeler wordt kunnen beoordelen, maar op dit ogenblik hebben we het gevoel zeker een goede keuze gemaakt te hebben. Verdere info volgt later.
  Rik Dehertogh - Rijmenam
 • Reeds jaren cliënt en nog steeds uiterst tevreden over de service.
  Henri Claeys - Halle (zoersel)
 • Al 26 jaar zeer tevreden over mijn verwarmingssysteem. Correcte opvolging en afhandeling van onderhoud. Goed en klantvriendelijk.
  Rudi Millan - Booischot
 • Correcte opvolging met tijdige afspraak en tijdig nakomen. Vriendelijke en klantvriendelijke behandeling, zowel tijdens onderhoud als tijdens winkelbezoeken. Zeker aan te bevelen, zowel voor installatie als onderhoud
  Guy Van de Water - Gierle
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be