Referenties

 • Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG
  Iwein Swinnen - Hulshout
 • Ik heb mijn oude gasketel sinds een paar jaar laten vervangen door een condensatieketel door air service en ben daar zeer tevreden over. Snelle en propere afwerking met nadien een goede opvolging en uitvoering van het onderhoud. Dus zeker aan te bevelen.
  Luc Van Der Schraelen - Vorselaar
 • Na 22 jaar nog steeds tevreden over deze firma. Zij leveren kwaliteitstoestellen nog geen enkel defect gehad. Voor onderhoud verwittigen zij u op tijd. Daar hoef je zelf niet aan te denken zij denken voor u. TOP bedrijf in al zijn facetten.
  Chris Beullens - Nijlen
 • Als alternatief voor onze elektrische verwarming hebben wij uitvoerige info gevraagd betreffende warmtepompen. De open en duidelijke informatie welke wij vanwege Air Service center kregen heeft ons overtuigd om voor hun systeem te kiezen. Voorbereiding van de installatie samen met Remco en Wim verliep prima. De installatie gebeurde door Kobe en Mike, twee medewerkers van het bedrijf die bij ons een zeer efficiënte indruk nalieten. De efficiënte werking van het systeem zullen we binnenkort wanneer het koeler wordt kunnen beoordelen, maar op dit ogenblik hebben we het gevoel zeker een goede keuze gemaakt te hebben. Verdere info volgt later.
  Rik Dehertogh - Rijmenam
 • Reeds jaren cliënt en nog steeds uiterst tevreden over de service.
  Henri Claeys - Halle (zoersel)
 • Al 26 jaar zeer tevreden over mijn verwarmingssysteem. Correcte opvolging en afhandeling van onderhoud. Goed en klantvriendelijk.
  Rudi Millan - Booischot
 • Correcte opvolging met tijdige afspraak en tijdig nakomen. Vriendelijke en klantvriendelijke behandeling, zowel tijdens onderhoud als tijdens winkelbezoeken. Zeker aan te bevelen, zowel voor installatie als onderhoud
  Guy Van de Water - Gierle
 • Airservice heeft bij ons op 16 Dec 2015 een 40kW Brink hetelucht verwarming geplaatst. Het merk Brink was al een juiste keuze, dat blijkt al.... maar die mannen (installateurs) die gisteren bij mij geweest zijn hebben alles echt perfect aangesloten (alsof ze bij hun eigen thuis bezig waren...) heel vriendelijk in omgang en die mannen hebben op het einde nog onze garage gedweild... zeer positieve ervaring...bedankt!
  Johan Ghysen - Wespelaar
 • Goede avond. Ik wil jullie met deze email gewoon even bedanken voor de perfecte uitvoering van de werken. We hebben samen met je collega's de eerste dag even de werf bekeken, en een paar kleine zaken aangepast (oa doorvoer van de buis naar buitenmuur). En alles werd gewoon netjes afgewerkt en achteraf opgeruimd ! Bedankt daarvoor !
  Rom - Brecht
 • Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem
  Robert D'hondt - Sint-agatha-berchem
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be