Systemen voor verwarming

Air Service Center is gespecialiseerd in luchtverwarming. Bij ons kunt u terecht voor verwarming op aardgas, verwarming op stookolie of verwarming met een warmtepomp. Ook wat betreft de montage van de luchtkanalen voor luchtverwarming heeft u bij ons meerdere opties. Ten slotte bieden wij u ook roosters voor luchtverwarming in staal of aluminium, in allerhande kleuren en formaten. Iedereen zal vinden wat hij zoekt bij Air Service Center!

Verwarming op aardgas

Voor verwarming op aardgas biedt Air Service Center u o.a. de Brink Allure condenserende luchtverwarmer. Dit toestel is een direct gasgestookte condenserende en modulerende luchtverwarmer met een Hoog Rendement, ofwel een HR-TOP toestel. Dat houdt in dat het toestel minder gas verbruikt dan vergelijkbare toestellen, en dat bovendien de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast verbruikt u met dit toestel ook minder energie dankzij de geavanceerde, geluidsarme ventilatoren. Met de Brink Allure luchtverwarmer op aardgas doet u dus zowel het milieu als uw portemonnee een plezier!

Voor verwarming op aardgas biedt Air Service Center u de Brink Allure condenserende luchtverwarmer.

Verwarming op stookolie

Wilt u graag verwarmen op stookolie, dan biedt Air Service Center u de direct oliegestookte luchtverwarmer UHR. Dankzij de grote flexibiliteit van ons ontwerp is de plaatsing van deze veelzijdige units in zowel horizontale als verticale posities mogelijk. Hierdoor kunnen wij naast dertien standaard modellen ook complex maatwerk leveren dat exact aansluit bij uw project en uw eisen. Bij Air Service Center kunt u terecht voor al uw projecten!

Air Service Center is gespecialiseerd in luchtverwarming. Bij ons kunt u terecht voor verwarming op aardgas, verwarming op stookolie of verwarming met een warmtepomp.

Verwarming met warmtepomp

Dankzij verwarming met een warmtepomp kunt u op een milieuvriendelijke manier uw woning verwarmen, omdat u geen stookolie of aardgas nodig hebt. Warmtepompen produceren namelijk zelf geen warmte of koude maar verplaatsen die. Op die manier leveren ze tot meer dan vier keer de energie die ze verbruiken, wat verwarming met een warmtepomp dus zeer energiezuinig maakt.

Indirecte verwarming op aardgas, stookolie of warmtepomp

Voor de verwarming van uw woning kan Air Service Center u ook een indirect systeem bieden. Bij deze indirecte verwarming wordt de lucht opgewarmd door een warmtewisselaar die gevoed wordt met warm water. Het opwarmen van dat water kan gebeuren met een gascondensatieketel, een stookoliecondensatieketel of een water-water of lucht-water warmtepomp. Dit indirect systeem geeft u warm water voor zowel uw verwarming, als voor uw sanitair in keuken en badkamer.

Montage van luchtkanalen en roosters bij luchtverwarming

De luchtkanalen van luchtverwarming worden zorgvuldig weggewerkt zodat u deze niet opmerkt in uw woning. Air Service Center beschikt onder andere over de AirDuct luchtkanalen, die geplaatst kunnen worden in de kelder, kruipkelder of in volle grond. U kunt ook kiezen voor de MiniDuct luchtkanalen die door hun kleinere omvang in de chape verwerkt kunnen worden. Het enige zichtbare element van luchtverwarming zijn de roosters. Deze zijn echter te verkrijgen in allerlei kleuren en formaten, zodat u deze perfect kunt inpassen in uw interieur. Voor elk wat wils dus bij Air Service Center!

Bij Air Service Center heeft u de keuze uit verwarming op aardgas met een Brink Allure toestel, verwarming op stookolie met de luchtverwarmer UHR of verwarming met een warmtepomp.

Air Service Center, de specialist in luchtverwarming

Bij Air Service Center heeft u de keuze uit verwarming op aardgas met een bijvoorbeeld een Brink Allure toestel, verwarming op stookolie met de luchtverwarmer UHR of verwarming met een warmtepomp. Indien u graag meer wilt weten over de specifieke eigenschappen van deze toestellen hoeft u niet te aarzelen om Air Service Center te contacteren. Onze deskundige medewerkers zullen u bijstaan met raad en daad! Ook voor informatie over de luchtkanalen of voor inlichtingen wat betreft de roosters bij luchtverwarming, helpen wij u met plezier verder.

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be