Een gezond binnenklimaat in uw bedrijf

Als specialist in klimaatbeheersing op maat en pionier in luchtverwarming, ventilatie, airconditioning en warmtepompen kan Air Service Center voor uw bedrijf veel betekenen. Ook in bedrijven is een hoogwaardig en rendabel klimatisatiesysteem van groot belang. Een optimaal klimaat in uw bedrijfsruimte zal de productiviteit van uw werknemers beïnvloeden: te hoge temperaturen blijken namelijk nefast voor de concentratie. Met de aankoop van een klimatisatiesysteem zorgt u voor een gezond binnenklimaat en investeert u dus in het rendement van uw bedrijf!

Ventilatiesystemen voor bedrijven

Een goed ventilatiesysteem in uw bedrijf is onmisbaar en een must om schadelijke stoffen te vermijden in uw bedrijfsruimte. Industriële ventilatiesystemen voor bedrijven helpen de luchtkwaliteit namelijk op peil te houden. De aanvoer van frisse lucht in uw bedrijfsruimte is belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers. Met kwalitatieve ventilatie geeft u muffe geurtjes, allergische reacties en schimmelvorming geen schijn van kans en creëert u een aangename werkplek!

 

Airconditioning voor bedrijven

Ook als bedrijf is het raadzaam om te investeren in een goed aircosysteem, want op warme dagen zal de temperatuur in uw bedrijf stijgen en dat is nefast voor het rendement van uw werknemers. Bovendien zullen ook klanten een optimaal binnenklimaat kunnen waarderen. Met geschikte airconditioning voor bedrijven kan u de luchttemperatuur, luchtvochtigheid en luchtzuiverheid regelen in uw bedrijfsruimte.

 

Luchtverwarming voor bedrijven

Een luchtverwarmingssysteem zorgt voor een constante luchtcirculatie in uw bedrijfsruimte. De circulerende lucht gaat daarbij door een luchtverwarmer. Door een energiezuinige luchtverwarming in uw bedrijf in te schakelen, zorgt u er trouwens ook voor dat de lucht gefilterd wordt en vrij blijft van vuil, stof en bacteriën. Luchtverwarming voor bedrijven kan gecombineerd worden met airconditioning, een ventilatiesysteem en luchtbevochtiging.

Als specialist in klimaatbeheersing op maat en pionier in luchtverwarming, ventilatie, airconditioning en warmtepompen kan Air Service Center voor uw bedrijf veel betekenen.

Op die manier heeft u maar één installatie nodig die alles tegelijkertijd regelt en zo bijdraagt aan het ideale klimaat in uw bedrijfsruimte!

 

Warmtepompen voor bedrijven

Airconditioningstoestellen die zowel kunnen koelen als verwarmen, worden warmtepompen genoemd. Door warmtepompen in te schakelen in uw bedrijf produceert u niet enkel hernieuwbare energie maar bespaart u ook op uw energiefactuur. Warmtepompen voor bedrijven zijn het hele jaar door inzetbaar. Warmtepompen zijn dan ook de beste oplossing om uw industriële site of commerciële ruimte te verwarmen. Luchtverwarming, airconditioning en ventilatie combineren? Dat kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be