Luchtbehandeling via luchtbevochtiging

Tijdens koude wintermaanden kan de relatieve luchtvochtigheid in een woning al snel zakken tot een laag pijl. De koude buitenlucht bevat 's winters namelijk sowieso al weinig vocht en wanneer die lucht binnenshuis verwarmd wordt, verdwijnt dat vocht nog meer. Goede ventilatie kan hier helpen maar is niet altijd voldoende om de luchtvochtigheid genoeg op te drijven. Wat in zulke gevallen dan wel de oplossing is? Luchtbevochtiging van Air Service Center.

 

Luchtbevochtiging in huis is gunstig voor uw gezondheid...

Te vaak in droge lucht vertoeven is slecht voor de gezondheid en veroorzaakt onder andere irritatie in de keel en luchtwegen, een droge huid en gebarsten lippen. Daarnaast komt stof sneller vrij in droge lucht, waardoor allergische reacties kunnen optreden. Luchtbevochtiging zorgt ervoor dat uw levenskwaliteit aanzienlijk verbetert. Om allergische reacties op stof tegen te gaan kunt u naast een luchtbevochtiger ook luchtzuivering met luchtfilters installeren. Luchtfilters neutraliseren namelijk schadelijke stoffen en kleine stofdeeltjes.

 

...én voor uw woning

Bovendien is luchtbevochtiging in huis niet enkel bevorderlijk voor uw gezondheid, het is ook gunstig voor uw woning. Door droge lucht kunnen namelijk uw planten verdorren, uw deuren en ramen krimpen of kan uw voltapijt statische elektriciteit vertonen. Ook kunnen houten meubels krimpen en scheuren en kunnen muziekinstrumenten ontstemd raken. Gelukkig kunnen al deze problemen worden opgelost met luchtbevochtiging van Air Service Center. Een luchtbevochtiger doet namelijk de relatieve luchtvochtigheid in huis toenemen, waardoor droge lucht tot de verleden tijd behoort.

 

Luchtbevochtiging van Air Service Center

Luchtbevochtiging van Air Service Center kan afzonderlijk werken, of de luchtbevochtiger kan makkelijk ingebouwd worden in de luchtverwarming of het klimatisatiesysteem. Het is dus zeker de moeite waard om snel eens langs te komen bij Air Service Center. Wij hebben immers al jaren ervaring met het installeren en onderhouden van klimatisatiesystemen met o.a. luchtbevochtigers, en indien u na de installatie van luchtbevochtiging in nood zit, helpen wij u snel verder. Luchtbevochtiging kopen bij Air Service Center betekent dat u op beide oren kunt slapen!

Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be