Luchtkwaliteit bij airconditioners

Dankzij een airconditioner kunt u binnenshuis genieten van een constante, aangename temperatuur. Bovendien kunt u met een aircosysteem van het type inverter niet enkel koelen maar ook verwarmen, de luchtvochtigheid regelen en de lucht filteren. Op die manier zorgt een airconditioner voor een hoge binnenluchtkwaliteit. Om het beste uit uw airconditioner te halen moet u wel met enkele dingen rekening houden. Air Service Center helpt u met plezier om uw aircosysteem zo optimaal mogelijk te benutten.

Dankzij een airconditioner kunt u binnenshuis genieten van een constante, aangename temperatuur.

Optimaal gebruik van een airconditioner

Wanneer de temperatuur binnen veel lager is dan buiten, kan dat zorgen voor een warmteschok wanneer u naar buiten gaat. Daarom is het belangrijk dat een airconditioner zo wordt ingesteld dat de binnentemperatuur niet meer dan 4° tot 6° lager is dan buiten. Bovendien zal het binnen altijd frisser aanvoelen omdat u daar geen last heeft van de drukkende warmte (door hoge luchtvochtigheid) en directe zonnestralen. Een te lage luchtvochtigheid kan daarentegen weer zorgen voor een slechte binnenluchtkwaliteit. Omdat koude lucht droog is, geldt ook hier dat een airconditioner de lucht niet te extreem mag afkoelen. Indien de lucht in uw huis toch te droog is, kunt u uw airconditioner uitbreiden met airco accessoires zoals luchtbevochtiging of luchtontvochtiging. Ten slotte worden al onze airconditioners standaard uitgerust met een luchtfilter. Op die manier wordt de binnenlucht van uw woning of kantoor voortdurend gezuiverd van stof en pollen. Voor een optimaal gebruik moeten de filters van de airconditioner regelmatig gereinigd worden.

 

Hoge binnenluchtkwaliteit dankzij airconditioners van Air Service Center

Om op een gezonde manier te kunnen genieten van uw airconditioner kiest u best een van onze airconditioners die bij uw woning past. Informeer u dus voldoende wanneer u een airconditioner wil plaatsen in uw woning.

Bij Air Service Center kunt u steeds terecht voor deskundig advies. Onze bekwame installateurs garanderen u bovendien een professionele plaatsing, en ook voor een perfecte na-service staan wij garant. Waarom zou u nog twijfelen? Air Service Center biedt u de airconditioner die u zoekt!
Maak een vrijblijvende afspraak:
+32 (0)16 550 540 info@AirService.be